Az iPhone 6 plusz megér annyi pénzt?
Figyelt kérdés
Vagyis az iPhone 6 nem sokban különbözik a 6 plusztól mégis olcsóbb.2015. febr. 17. 19:32
1/7 anonim válasza:
azért egész sokban különbözik. a nagyobb fejlesztések, mint például a kamerában lévő optikai képstabilizátor ebben található. én inkább úgy mondanám, hogy az 5S-hez képest a 6ban nincs annyi újdonság, amennyivel drágább nála. de egyébként sem a 6 sem a 6plus nem ér meg ennyi pénzt.
2/7 A kérdező kommentje:
én csak azért kérdezem, mert 6 pluszt akartam venni és az nem tetszett. a sima 6 jobban tetszett ezért vettem meg. de a t-mobile oldalán összehasonlítottam a kettőt és (annyira nem értek hozzá) de szerintem nem sokban különbözik a kettő.
2015. febr. 17. 19:37
3/7 anonim válasza:
tulajdonképpen ott sincs akkora különbség, főleg, ha valakinek pont azok az újítások hidegen hagynak. méret a lényeg, én elvből sem venném meg a 6 plus-t, ellenben a 6 nagyon kényelmes fogni.
4/7 anonim válasza:
Ha ennyi penzed van egy telora, tok mindegy melyiket veszed meg. Tenyleg.
5/7 A kérdező kommentje:
igen, én is azért választottam a 6-ot, mert kicsi a kezem és ezt kényelmesen tudom fogni. a 6 plusz, szép, de a mérete miatt inkább férfias
2015. febr. 17. 19:43
6/7 anonim válasza:
Mindegyik iPhone borzalmasan túl van árazva. Szóval nem
7/7 anonim válasza:
én 6 plus-t vettem. nem sokkal drágább mint a sima 6, ha már szerintem arra tellett, akkor ez is megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!