Samsung Galaxy s5 vagy Apple iPhone 5s?
Az android elég lefagyós sokszor, nekem is jelenleg androidos telóm van és elég gagyi.
Barátomnak iPhone 5-se van, már lassan egy éve és még mindig pöpcül megy, gyors, minden rendben van vele és kifogástalan a működése (és még az akuja is jobban birja mint a galaxiké).
Tehát :
- iPhone : egyszerűbb és jobb operációs rendszer
aku többet birja
éles és szép képeket csinál
a zenelejátszás valami eszméletlenül jó (és alig meriti a telefont!!!-ellentétben a galaxyval)
- hátránya : amit én észrevettem hátrányként hogy csnegőhangnál meg kell vásárolni az illető számot (ha épp azt akarsz beállitani), illetve nem enged fel bármit feltölteni a telefonra (USB kábelen keresztül)
egyik se, mindkettő rossz ár érték arányban.
Amit érdemes venni csúcskategóriában: htc, huwaei, nexus, oneplus one, xiaomi
"Az android elég lefagyós sokszor"
Nem 20 000 forintos andriod telefon alapján kéne megítélni, az én htc-m egyszer sem fagyott le 2 év alatt, de meg se akad. A haverom iphoneja is egy napig bírja full aksival.
ezek közül iPhone.
konkrétan ég és föld a kettő, ami a szoftver miatt van így. az sgs5 egy atomerőmű lenne, de a samsung elrontja a szoftverrel, és ezért pont annyi hibája van mint egy középkategóriás samsungnak...ez a lényeges része.
ezen felül persze lehet még ilyen sárdobálós dolgokat felhozni, hogy az iPhone ujjlenyomatolvasója sokkal pontosabb és használhatóbb, kamera valójában kb. pont ugyanolyan...persze videózásnál jól jön a HD mikrofon, például egy közepesen hangos koncertnél...persze nem olyan dinamikus, mint mondjuk egy lumiával készült volna, de az s5-tel még egy halk koncerten sem tudsz majd videózni.
Hát én őszintén szólva egyiket sem ajánlanám.
Mégpedig a rossz ár/érték arány miatt!
Egy LG G3, vagy egy Lumia 930 sokkal inkább megéri az árukat!
"Barátomnak iPhone 5-se van, már lassan egy éve és még mindig pöpcül megy, gyors, minden rendben van vele és kifogástalan a működése"
Annyiba került mint a te androidos telefonod?
Nekem samsung galax s 3-mam meg egy iphone 4s-em van. Elotte sony xperia s-em volt. Oszinten szolva egyik androidos telom sem birta 1,5 evnel tovabb pedig aradoztak roluk. Lefagytak, vibralt a kepernyo. Le lehet pontozni, de ez igy volt. Kb fel eve vettem egy iphone 4s-t. Szamomra eg es fold. Egyszeruen imadom hasznalni, bar en csak telefonalasra meg e-mailozasra hasznalom.
en biztos hogy az iphonet vennem a helyedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!