nem mind1gyik :) pl a samsung s5230 nagyon szép telefon, teljes érintőképernyő és 30 pár ezer ft :D nézz körül. lehet találni szépeket! Vagy LG kp500 :)
2010. febr. 11. 21:44
2/12 anonim válasza:
első vagyok! A samsung corby is jó! itt egy kép a corbyról: [link]
az attól függ ugye, mire akarod használni...főleg zenét hallgatni, fényképet készíteni vele, adatokat tárolni....vagy csak szimplán telefonálni....
én Nokia-párti vagyok (volt már sokféle telóm) jelenleg 5220-as xpress musicom van. totál meg vagyok vele elégedve. volt egy 6310-es xpress-em is csak ellopták...gáz.
2010. febr. 11. 21:49
4/12 A kérdező kommentje:
Zene is jól szoljon rajta,de fényképezni is akarok.
2010. febr. 11. 21:54
5/12 anonim válasza:
Akkor a Samsung s2530ast ajánlom. S van rózsaszin/mályva és fekete szinben is.Az tényleg nem olyan drága..
2010. febr. 11. 22:16
6/12 anonim válasza:
én is Samsung s5230-at nagyon ajánlom, samsung corbyt ne vegyél mert az egy komolytalan telefon, csak 12évesek vesznek olyat hogy most vagány az érintőképernyő
2010. febr. 11. 22:27
7/12 anonim válasza:
Ha sok pénzed van rá, akkor HTC-ből válassz egyet, amelyik szimpatikus, ha kevesebb, akkor lehet hogy jobban jársz ha lemondasz az érintőképernyőről, mert annak csak akkor van értelme, ha van mire használni.
2010. febr. 11. 23:11
8/12 anonim válasza:
Ha fényképezni is szeretnél vele akkor samsung s5320-as:) Nekem is olyan van, nagyon szép, igényes telefon. Én is lány vagyok nekem rózsaszín színbe van nagyon szééép:) Baromi jó képet csinál, mosolyfelismerő funkció, aksija is nagyon sokáig bírja=) Többi érintőképernyős telefonhoz is elég jó árban van:)
Nekem nagyon tetszik, nagyon megvagyok vele elégedve♥
2010. febr. 12. 09:04
9/12 anonim válasza:
Nekem is Samsung s5230 Star-om van.
3 szín közül én a feketét választottam. Legszebb. :)
Nézz róla képeket.
A Nokia érintőképernyős telók nagyon drágák,és nem olyan nőcis telók.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!