Rajtam kívül volt aki megbánta hIgy note 4 et vett?
Az a bajom hogy pár hete van csak meg de máris akad...nagyon gyorsan merül a kijelző miat...stb
Nagyon jo telo de én többet vártam tölle... És az Apple ellenesek kifognak most ezért oltani de ugy érzem egy i6plus-al jobban jártam volna. (Barátomnak és olyan van és nagyon full...cseréltünk 2 napra és...áhh)
Szóval saját véleményt kérek...őszintén...akinek van note4 e.
Kaphatóak. Expansyson minden van gyári garival.
A nexus 5 már nem kapható mert már leálltak a gyártással,de nagyon sok helyen kapható volt itthon még a Telenornál is.A nexus 6 már nem.
Te hibád a merülés, mert leszedsz valami szar programot ami zabálja az aksit.
Hiába zársz be alkalmazást, az bezárás utáni pillanatba rögtön elindulhat a háttérbe.
Facebook és a Messenger híres a nagyon drasztikus merüléséről, de ez csak két példa, sok alkalmazás létezik, amire ha nem figyelsz leszívhatja az aksidat elég hamar.
Egyáltalán nem normális, hogy 6 óra alatt 25%-ot merül úgy, hogy nincs is használat közbe.
Én telefonom ha már 5%-nál többet merülne estéről reggelre már kezdeném is nézni, hogy melyik alkalmazás "rosszalkodik".
Szokásos elvakult buta birka, aki bedől a marketingeseknek, gratulálok szüleidnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!