HTC 8X windowsphone melegszik a játéknál?
Figyelt kérdés
Ezt tapasztaltam, ez normális? A telefon kikapcsol ha kritikus szint felé megy ,vagy erre n figyeljek?2015. febr. 14. 19:09
1/2 anonim válasza:
normális S4 plus-nál...kikapcsol egyébként, ha nagyon gáz a helyzet...HTC-ről nem tudok amúgy, nekem Lumia 1020 van szintén Snapdragon S4 plus-szal, ez is rettentően melegszik már csupán attól, ha 3G-vel simán netezek, ha meg el kezdek kamerázni huzamosabb ideig, na akkor már tükörtojást is lehetne rajta csinálni.
más 920-asával azt tapasztalta, hogy nincs vele gond, ő nyáron autóban navigált vele, sütött is rá a nap stb. szóval a telefont konkrétan megfogni nem lehetett, de baj nem lett vele. én azért ezzel vigyáznék, de sajnos ez ilyen.
2/2 A kérdező kommentje:
Akkor valamennyire megnyugtattál hogy nem a teló egyedi baja. :)
2015. febr. 15. 23:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!