Pepperbá kérdése:
Miért romlik el az összes iPhone töltő?
Figyelt kérdés
Akárhány töltőt veszek, egyik sem bírja egy hónapnál tovább.Régebben 4s-em volt,ahhoz csak 4 db ot vettem,majd eladtam a telefont.Most 5-öm van és ez a 3. hét.Erre fogja magát és nem tölt.Idegbajt kapok az ilyentől.Van aki hasonló cipőben jár velem?(ja ne is beszéljünk a töltő folytonos búgásáról).Véleményeket lehet írni.2015. febr. 12. 23:02
1/6 anonim válasza:
Nekem 6 év alatt egyik iphone töltőm sem romlott el. :/
2/6 anonim válasza:
én 4 éve használom az enyémet (ugyanazt), és még tökéletes
3/6 anonim válasza:
ha nem valami szar utángyártott fost veszel hanem eredetit, akkor nem lesz vele gondod soha
4/6 anonim válasza:
A gyári töltőkkel semmi baj nincsen, az egyik legjobb minőségű kapcsoló üzemű tápok amit lehet kapni a piacon. Az utángyárott kínai vackokat én soha nem használnám, tűz és áramütési aggályaim miatt. A gyári kábelek minőségével van baj az tény és való.
5/6 anonim válasza:
Nekem eddig se toltom, se kabelem, se fulhallgatom nem romlott el. Nem tudom mit birtok vele csinalni, ha meg valoban kinai utangyartott fosokrol beszelunk akkor meg miert csodalkozunk?
6/6 anonim válasza:
Nekem 1 év alatt 3 töltöm megy szét.szar az egész😢
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!