Gera11 kérdése:
Azt akarom tudni hogy van egy iPhone 5s készülékem, és egyszer csak elromlott a töltő. Szerencsémre kicserélték garanciára?
Figyelt kérdés
Na most az a töltő is decemberben elkezdett érintkezés hibás lenni, le is merült a telefon január 4.én, most 23.án pénteken egy működő töltőre feltettem, de se kép se hang semmi... Valószínűleg akkor a készülékkel van a baj?
legalábbis ahova bedugom a töltőt...Esetleg az bele tartozik a teljeskörű garanciába? mert a képernyő tudom hogy nem de az is törött...
2015. jan. 25. 20:15
1/2 szántóvető válasza:
tehát van egy törött képernyős telód amit nem veszi a töltést,legalábbis nem kapcsol be.hát ha így beadod a szervitbe akkor kétlem hogy garanciába megcsinálnak bármit is rajta.
2/2 anonim válasza:
Azért nem kapcsol be, mert túlságosan lemerült. Ha szerencséd van és rajta hagyod egy napig, akkor talán elindul valamikor a töltés és feltölt.
Ha nem, akkor az akkunak annyi és csak akkucsere után lesz használható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!