LG vagy Samsung telefonokról mit gondoltok?!
Figyelt kérdés
kinéztem többet is pl LG F60,LG optimus L40 ,Samsung galaxi S4 mini ???2015. febr. 12. 20:24
1/7 anonim válasza:
Koreai hulladék mind a két márka. Természetesen ez csak az én véleményem, biztos sok elégedett használójuk van.
2/7 Osynho válasza:
Szavad megtudnom, melyik az a márka, amelyik nem hulladék? :D
3/7 anonim válasza:
Samsungom sosem volt, nem is igazan szeretnek, szoval errol nem tudok nyilatkozni. Lg-m viszont volt, nagyon elegedett voltam vele, ismerosi korben is eleg sok Lg van, altalaban pozitiv a megitelese.
4/7 anonim válasza:
Külsőre nekem az LG G széria nagyon bejövős, a samsung már kevésbé(szappantartó, nagy káva).
6/7 anonim válasza:
Pedig sosem akartam, nekem éppen most iPhone 6 van. Ezzel nagyon elégedett vagyok. Huszonegy éve van mobilom, ez idő alatt volt Motorolaj, Ericsson, Nokiák, Samsung is, Sony és most iPhone. Blacberryk nagyon tetszenek, de az sosem volt.
7/7 anonim válasza:
Lg jobb a Samsungok hamar fagynak meg rondák is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!