Samsung Galaxy s4 vagy iPhone 5s? Kinek milyen véleménye, tapasztala van ezekről a telefonokról? Melyiket vegyem meg és miért?
Először azt kell eldöntened, hogy hozzád melyik rendszer áll közelebb, vagy melyikre van szükséged.
Ha az ios jön ki nyertesnek, akkor házon belül kell választanod. Ekkor szerintem a legnagyobb befolyásoló tényező a pénztárcád vastagsága.
Amennyiben androidot preferálod, ott már több minden szempont jöhet szóba. Itt is szűkítsd a potenciális telefonokat a te igényed szerint. (Qhd, kamera, touch id, külső, android felület, hardver stb.)
Végül megszületik a nyertes.
Azért bátorkodtam ezt írni, mert ÉN pont nem ez a kettő telefon között vacilálnék. Bár nem ismerem az igényeidet, de tény, hogy a fent említett s4 nem tartozik a legjobb ár/értékű telefonok közé. Szvsz, az 5s nem egy kategória az s4-el. Azon az áron, amennyiért az apple okosságát kapod, találhatsz újabb, nagyobb hardverrel ellátott, hosszabb ideig támogatott android rendszerű telefont.
én inkább egy s5-öt/note 4-et és egy 6-ot/6 plust-t hasonlítanék össze és ezek közül választanék.
de szerintem ami a legjobban befolyásolja a döntésed hogy melyik rendszer áll hozzád közelebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!