Ugye a telefonszámlán nem mutatják ki az üzeneteket?
Én úgy tudom, hogy az alapból kézhez kapott számlán nem látszik az sem, hogy kiknek küldtél/kitől kaptál üzenetet vagy hívást.
Külön le kell kérni, kérvényezni a szolgáltatótól, hogy olyat is küldjön, amin ezek a dolgok látszanak, tehát nem automatikus.
Csak akkor látszik, ha részletes számlát kérsz.
Amúgy csak annyi van ott, hogy más hálózatba történő hívás vagy sms.
Nyugi, nem lesz baj. :)
Egyébként miért nem akarod, hogy megtudják a számot a szüleid? :D
Ha nagy számlát csináltál akkor úgy is megkérdezik, hogy mi ez?
Az én számlámon csak az látszik, hogy hány üzenet lett küldve szolgáltatón kívül és belül, valamint ugyanilyen szisztéma szerint hány hívás lett kezdeményezve, illetve ugye az internet költségei. Létezik részletes számla, ahol minden hívás fel van sorolva elég alaposan, de a normális számla az nem így néz ki.
Mindenesetre, ha rettenetesen nagy összegekről van szó, drága volt egy hívás, úgyis ki lesz kérve a részletes számla, és akkor lebukhatsz.
Annyi látszik csak, hogy Telenor/T-Mobile/Vodafone irányba történt a hívás vagy az sms.
Na de miért nem láthatják meg? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!