Lumia 800 helyett milyet?
Sziasztok!
Van egy Lumia 800-am.Szeretném lecserélni egy Androidos telefonra.Hogy miért?
Mert napi szinten kell TS3-on (TeamSpeak) lennem,és van mikor nem tudok gép elött lenni.
A lényeg,hogy egy hasonló kaliberű,tudású készülékre lenne szükségem.
Soha nem volt még Androidos telefonom.Viszont a WP nem támogatja a TS3-at.
Tanácsot szeretnék kérni,milyen készüléket válasszak.Nokia párti vagyok,de bármire nyitott vagyok.
Köszönöm szépen!
20-ért felejtsd el az Androidot.
Nokia-k közül van Lumia 520, 530, 535, ezek szóba jöhetnek, de hiába újabb WP, attól még TS ugyanúgy nincs rá.
Bár ha tényleg csak az a szempont, hogy a TS menjen, akkor megveszel egy gagyi 20 ezres Androidosat, menni fog rajta, de egy hihetetlen hulladék telefon lesz, másra nem igazán fogod tudni használni
Ez volt a kérdés.Köszönöm.
Mennyit szánjak androidra?
Ha igazán jót akarsz 50-60k, de 35 körül is van már jó. Pontosabban egyetlen jó telefon van ennyiért, Moto E.
Természetesen nem olyan jó, mint egy 50-60 ezres Moto G, de gyors, lesz/van rá Lollipop is, szép kijelző, stb. Szóval ha nem akarsz túl sokat költeni rá, de egy korrekt készüléket akarsz, akkor Moto E, Lumia 800-nál már az is fényévekkel jobb.
Megnéztem ezt a Moto E-t.
Nem rossz.
Köszönöm a tanácsot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!