Lesz-e baj ha nem megfelelően töltöttem a telefont 16 órán keresztül?
Pontosan, ahogy az első is mondta.
De amúgy nemtudom, hogy neked milyen mobilod van, de az újabb, 1-1.5 éves mobilokat nem szabad teljesen lemeríteni és teljesen lemerültem rakni fel töltődni, emrt az árt nekik.Amikor jeézi, hogy merülőben van, akkor kell felrakni tölteni.Nekem ezt egy t-mobil üzletben mondták, szval szerintem igaz.Ha nem, akkor bocsi.De ha 2 évnél régebbi gyártású a telefonod, akkor ez téged nem érint.
Az akku első feltöltését nevezzük az akku formázásának, de vannak akku ápoló kütyük is ha nagyon aggódnál(bár mobilnál még nem próbáltam).
Más tulajdonsága van NMH és a LI-aksiknak...
A LI-s aksit nem szabad teljesen lemeríteni, de ezt a telefon is tudja, így ezt nem engedi, hamarabb kikapcsol.
No para, nem rontottad el se a kütyüt, se az aksit, én egy telefonomnál sem tartottam be ezt a töltési időt.
Ha a telefonodat 10 éven belül gyártották (márpedig 10 éven belül gyártották) akkor nem kell formázni az akkumulátort.
A mobilarena.hu-n volt erről egy cikk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!