Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Lesz-e baj ha nem megfelelően...

Lesz-e baj ha nem megfelelően töltöttem a telefont 16 órán keresztül?

Figyelt kérdés
Konkréten:Ugye le kell meríteni tökig a telót és aztán 16 órát tölteni.Én viszont még nem merítettem le,de raktam rá zenét és mivel a géphez volt csatlakoztatva,töltötte az aksit,mielőtt lemerült volna.Aztán persze lemerítettem és 16 órát töltöttem.
2010. febr. 10. 16:23
 1/5 anonim ***** válasza:
hát az biztos,hogy romlik az aksi,ha midig ezt csinálod.de egy esettől nem annyira :)
2010. febr. 10. 16:28
 2/5 anonim válasza:

Pontosan, ahogy az első is mondta.

De amúgy nemtudom, hogy neked milyen mobilod van, de az újabb, 1-1.5 éves mobilokat nem szabad teljesen lemeríteni és teljesen lemerültem rakni fel töltődni, emrt az árt nekik.Amikor jeézi, hogy merülőben van, akkor kell felrakni tölteni.Nekem ezt egy t-mobil üzletben mondták, szval szerintem igaz.Ha nem, akkor bocsi.De ha 2 évnél régebbi gyártású a telefonod, akkor ez téged nem érint.

2010. febr. 10. 16:43
 3/5 A kérdező kommentje:
Hát LGKP502-m van és az nem épp régi teló :S hát mind1 remélem nem lesz az hogy egy napot bír csak töltés nélkül mert akkor veszek egy új aksit.köszi azért :D
2010. febr. 10. 16:49
 4/5 anonim ***** válasza:

Az akku első feltöltését nevezzük az akku formázásának, de vannak akku ápoló kütyük is ha nagyon aggódnál(bár mobilnál még nem próbáltam).

Más tulajdonsága van NMH és a LI-aksiknak...

A LI-s aksit nem szabad teljesen lemeríteni, de ezt a telefon is tudja, így ezt nem engedi, hamarabb kikapcsol.

No para, nem rontottad el se a kütyüt, se az aksit, én egy telefonomnál sem tartottam be ezt a töltési időt.

2010. febr. 10. 19:41
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha a telefonodat 10 éven belül gyártották (márpedig 10 éven belül gyártották) akkor nem kell formázni az akkumulátort.

A mobilarena.hu-n volt erről egy cikk.

2010. febr. 10. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!