Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nekem van egy Sony x8-am...

Laci2727 kérdése:

Nekem van egy Sony x8-am tenni akartam rá navigációt töltöttem is le, felhelyeztem a memória kártyára, de nem találom de ha gépre dugom ott van, hol lehet ezt a telefonra telepiteni?

Figyelt kérdés
2011. júl. 31. 21:54
 1/4 anonim ***** válasza:
Milyen navigáció?
2011. júl. 31. 22:37
 2/4 anonim ***** válasza:
Egy androidos telón alap dolog lenne egy fájlkezelő megléte amit ha a gyártó kispórol akkor a Markteről be kéne szerezni. Ott van rengeteg pl. astro, ES file manager, File expert,andro zip stb. Valamelyiket töltsd le. Ezekben van app istaller funkció és ha kell könnyedén tudsz keresgélni az sd-n a fájlok között.
2011. aug. 1. 03:30
 3/4 A kérdező kommentje:
aha értem azt hogy a merketről de nem enged be oda akkor mi van hogyan kell oda be lépni?
2011. aug. 1. 09:01
 4/4 anonim ***** válasza:
Google felhasználó fiók kéne hozzá (gmail cím), meg net
2011. aug. 1. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!