Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi a véleményetek az Iphone...

Mi a véleményetek az Iphone 5-ről? (többi lent)

Figyelt kérdés

Soha nem volt még almás telefonom, és nagyon ki szeretném próbálni, viszont előtte, kikérném a véleményeteket :)

Eddig csak Samsungos telefonjaim voltak. Köszönöm

2015. febr. 7. 14:40
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia,

Nem egy rossz telefon, ezt le kell szögezni, viszont az kérdéses, hogy mire kell neked?

Sokan azzal jönnek, hogy így vacak az android, úgy vacak az iphone.

Igazából egy iphone nem tud se többet se kevesebbet mint egy androidos telefon.

Ha elsősorban netezni, játszani, zenézni szeretnél vele akkor mindkettő jó,

a következő szempont az aksi élettartam:

ha azt akarod, hogy sokáigbírja, én inkább valami androidosat keresnék a helyedben, mert az iPhoneok nembírják túl sokáig. (persze ez relatív és függ a használattól is)

utolsó szempont: Le akarod nyűgözni a 'barátaidat' ?

ha nem, akkor egy androidos telefonnal többre mész, ha IGEN akkor vegyél almát,

Az egyetlen különbség, hogy az iphone sokba kerül, ugyan azt tudja mint a többi telefon, csak éppenséggel 3szor annyiba kerül, ha engem kérdezel, 100 körül MÉG megérné, de már az is elég sok érte, olcsóbban kapni ugyan olyat, ha nem jobbat, ellenben ha almád van akkor azzal tudsz hencegni, bár nem tudom kinek, de itt tényleg ez a kérdés:

neked megér 3szor annyi pénzt valami ami nem tud többet (se kevesebbet) ?

2015. febr. 15. 21:27
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha fogtad volna magad és mondjuk használod a keresőt, akkor fel sem teszed a kérdést. Mivel ezt kb minden nap megkérdezi valaki. Tök felesleges újra megkérdezni.

http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=iphone+v%E9l..

2015. febr. 15. 21:51
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, még átgondolom :)
2015. márc. 2. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!