Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mit tudtok a Sciphone PK 168-ról?

Mit tudtok a Sciphone PK 168-ról?

Figyelt kérdés

Szeretnék egy ilyet venni, kérlek ne írjátok, hogy az Iphone, meg a Nokia sokkal jobb, mert annyi pénzem nincs:(

Arra lennék kíváncsi, hogy van-e valami gyakori hibája, vagy olyan negatív tulajdonsága, ami nehezen használhatóvá teszi. Esetleg nem tudjátok honnan lehet hozzá programokat letölteni?

Köszi

2010. febr. 10. 16:10
 1/7 anonim ***** válasza:

heló.szerintem ne ilye vegyél,hanem lg kp502-őt.2 éves hűségnyilatkozattal előfizetéssel csak 6000 ft!!!

és sztem ez nem drágább,mint ez a teló :)

2010. febr. 10. 16:33
 2/7 anonim ***** válasza:
előző vagyok.ja és azért ne vegyed meg ezt a telót,mert ha nem tudod,miket tud akkor...
2010. febr. 10. 16:34
 3/7 anonim ***** válasza:
CSAK 6ezer, aztán nyögheted hónapokig az árát, + még a telefonálás költségét is.
2010. febr. 10. 16:44
 4/7 A kérdező kommentje:

Nem szeretnék előfizetésest venni...

Erről a telefonról esetleg tud valaki valamit?

A wifi része milyen?

2010. febr. 10. 16:57
 5/7 anonim ***** válasza:
3 hónap tapasztalat után:érintője olyan gagyi hogy volt olyan amikor 3percig nem birtam feloldani a billentyűzárat,mert annyira nem reagál.Gyorsaság tekintetében a csiga megelőzi,gyakran 1 perceket várok hogy odébbmozgassa magát a menüben.Wifi:ha 10 centire állsz az adótól,akkor perfektül működik,egyébként 1-2-3 méternél "megvakul"a telefon,egy adót sem lát.Programokat nem futtat,azonnal kilép belőle,gyakran le is fagy.Szóval én TAPASZTALATBÓL nem ajánlom.
2010. febr. 10. 17:06
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor lemondok róla:(
2010. febr. 10. 17:53
 7/7 anonim válasza:
Szerintem jó!!Nekem nincsen vele semmi gondom:) Nem bántam meg,hogy megvettem!!!!!
2011. febr. 11. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!