Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » KA09 MINI& Sciphone I68...

KA09 MINI& Sciphone I68 "iphone" valamit tudtok mondani róluk?

Figyelt kérdés
neten nézegetem adatokat tudom de tapasztalatokra lennék kivi. Megéri megveni öket..
2009. dec. 8. 21:35
 1/5 anonim ***** válasza:

fos másolat, gagyi. persze tudom villogni akarsz, hogy iphone.

ha nincs pénzed valódi iphone-ra akkor inkább vegyél vmi olcsó de jó telefont. Sok normális nokiát lehet kapni 20-30ezer Ft-ért.

2009. dec. 8. 21:46
 2/5 anonim ***** válasza:

Nekem is tetszik, már tavasz óta kinéztem a Vaterán, csak mindig másra kell a pénz...

Én például nem "villogni" veszek egy telefont, hanem saját magamnak, és ezek azért tetszenek, mert szuperjó szolgáltatásaik vannak!

Pl. a Vaterán az egyik eladó wifi-set is árul, az például máris többet tud a "valódi" iphonnál... :D

Ez az eladó cseregaranciát is ad a készülékre, letesztelve küldi, és 1 éve árulja, egyáltalán nem gagyi!!!

2009. dec. 8. 21:54
 3/5 anonim ***** válasza:
50%

miben is tud többet az a valódinál? regélj nekem kicsit kérlek.

(iphone tulajdonos)

(halkan megsúgom, hogy a teló tudja az alábbi kapcsolatokat: GPRS/EDGE/3G/WIFI)

2009. dec. 8. 22:17
 4/5 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat!!

mondjuk "villogni" lehet ,nincs pénzem az eredetire az igaz,de konkrétan müködésére gondoltam hogy az milyen.

2009. dec. 9. 09:21
 5/5 anonim ***** válasza:
Egyszerű,megbízható,sok tartozéka van,a szoftvere atomstabil,vastag alu hátlapja van,jó az összeszerelési minősége.a vacak kamerán kivűl nem rossz teló. Az iphonehoz semmi köze csak külsőre meg az ikonok olanok. Ez klón,nem az i68 [link]
2009. dec. 10. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!