Ha rendelek Kínából 145 dollárba kerülő telefont, és akitől rendelem az azt írja rá dobozra, hogy 30 $ gift akkor az feltűnő vámnál? Illetve ha megnézik, akkor bűntetést kell fizetnem vagy csak simán a 27% ÁFÁ-t?
Figyelt kérdés
2015. febr. 6. 19:54
11/13 anonim válasza:
nyilván akkor az én 21ezerért rendelt cipőmre is dobozon át állapították meg, hogy többet ér. igenis kinyitják, majd azután újra is dobozolják(legalbbis én úgy kaptam). jópár éve nem működik már az, hogy ajándékként lett a csomag feladva...
12/13 anonim válasza:
Meg kellene már végre érteni, hogy a jelenléted nélkül nem bonthatják fel. Ha felbontották, akkor mehet feljelentés és panasz. Ennyit nem igaz, hogy nem lehet felfogni...
13/13 anonim válasza:
Attól, hogy téged átvertek, attól neked nem kell mást átverni. A kérdező megkérdezte, hogy mi a menete. Én mint vámos leírtam mit kell tudni. Ezért felesleges a másikat lehúzni, meg leszólni. Én sem okoskodok bele a ti szakmátokba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!