Ha rendelek Kínából 145 dollárba kerülő telefont, és akitől rendelem az azt írja rá dobozra, hogy 30 $ gift akkor az feltűnő vámnál? Illetve ha megnézik, akkor bűntetést kell fizetnem vagy csak simán a 27% ÁFÁ-t?
Hiába vagy te vámos, úgy kinyitják mint a huzat.
Számla általában nincs benne, ha mégis, nem hiszik el a kamu 30 dodót, kérik a paypal számlát, azt elfogadják.
Szerencse hogy lehet hamisítani :)
145 dodós telefonnál nem olyan tétel, de amikor egy 8000$-os turbó érkezik akkor nem mindegy...
Nem hiába vagyok az te nagyokos!
Ha felbontják, akkor be lehet őket perelni, csak sokan nincsenek ezzel tisztában!
Számla meg már csak azért nem lehet a címzettnél, mert ha a telefon új, akkor a gépi számla a garanciapapírral együtt aláírandó a címzett által amikor átveszi!
Engem nem tud érdekelni mi vagy, valóban vámos vagy sültbolond.
20 éve rendelek innen-onnan, minden dobozt kinyitnak ami egy kicsit is gyanús átvilágítás után.
Egyszer egy 5 dolláros gyerekjáték műanyag videokamera miatt levelezgettem velük napokig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!