Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik Samsung okostelefonnak...

Melyik Samsung okostelefonnak van a legjobb kamerája?

Figyelt kérdés
2015. febr. 5. 18:22
 1/10 anonim ***** válasza:
Szerintem Galaxy K Zoom
2015. febr. 5. 18:23
 2/10 anonim ***** válasza:
Ha "normál" telefonról beszélünk, akkor egyértelműen Note 4, amúgy amit előző írt.
2015. febr. 5. 18:48
 3/10 anonim ***** válasza:
A K Zoom nem normál telefon talán?
2015. febr. 5. 19:03
 4/10 anonim ***** válasza:
Hát kedves barátom, szerintem a K zoom inkább hajaz egy ''okosfényképezőgépre'', még akkor is, ha a funkciók egyeznek egy ''normál'' samsung eszköznél. :)
2015. febr. 5. 19:43
 5/10 anonim ***** válasza:
Hát. "kedves barátom" a kérdés szempontjából ez lényegtelen.Lehet vele telefonálni? Igen.
2015. febr. 5. 20:24
 6/10 anonim válasza:
szerintem galaxy trend plus elég jónak tűnik van rajta vaku is én olyat veszek.;)
2015. febr. 5. 20:41
 7/10 anonim ***** válasza:

Nem, kicsit sem normál telefon, és nem is tudom hogy képes bárki is mást gondolni.

Vagy te komolyan gondolod, hogy ez egy normál telefon lenne? [link]

Persze ugyanaz a szoftver, lehet rajta telefonálni, szóval egy az egyben telefon, de nem normál telefon.

Ezt te sem gondolhatod komolyan.

2015. febr. 5. 21:49
 8/10 anonim ***** válasza:
És ki az aki meghatározza, mitől normál és mitől nem az? Te? No komment. Van benne optikai zoom, és? Attól még telefon.
2015. febr. 5. 21:53
 9/10 anonim ***** válasza:

A ''hát kedves barátom'' jelzőt nem gúnynak szántam, de ki hogy értelmezi..

Én csupán úgy értettem a kijelentésem, hogy nem az a normál telefon ''feeling'', ezáltaal, ha olyan ''normál telefon feeling''-ben gondolkodik az ember, már más a helyzet, de nem akarok vitatkozni, majd valaki megmondja, mi a helyes megfejtés ez ügyben. :)

2015. febr. 5. 22:08
 10/10 anonim ***** válasza:
Ez is telefon, csak van benne optikai zoom.
2015. febr. 6. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!