Bence998 kérdése:
Szerintetek melyik a legjobb választás?
Figyelt kérdés
Samsung Galaxy S3 mini
Samsung Salaxy S2
Samsung Galaxy S Advance
Sony Xperia L
Nokia Lumia 625
HTC Desire X
HTC 8x
2015. jan. 20. 20:32
1/9 anonim válasza:
Ezek közül 8X, amely bár régi telefon, de Windows Phone 8 jól fut rajta. Androidos készülékek mind már öregek, és max főzött ROM-mal tudnád úgy-ahogy használni manapság.
2/9 A kérdező kommentje:
Jelen esetben nem áll rendelkezésemre egy jelentősebb összeg a telefonvásárlásra.. Valami olyasmit keresek sürgősen ezek közül amit huzamosabb ideig is tudok használni mindenféle (a szoftver és a hardver szarsága miatti) idegesség nélkül :D
2015. jan. 20. 21:00
3/9 anonim válasza:
Ha WP elég neked, akkor egyértelműen 8X. Én biztosan ezt választanám ezek közül, de ez én vagyok.
5/9 anonim válasza:
felejtsétek már el ezt a Motorolát..
Lumia vagy HTC :)
6/9 kérdező.. válasza:
Miért mi a gond egy jó márkával?Mert nem ismeri a som tudatlan?
7/9 anonim válasza:
mibe jobb, mint egy hasonló árú Lumia?
8/9 kérdező.. válasza:
Hogy megbízhatóbbak és nem olyan zárt és csempés rendszer mint a wp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!