Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » 150 ezerért melyik a legjobb...

150 ezerért melyik a legjobb telefon vétel?

Figyelt kérdés
2010. febr. 10. 10:26
1 2
 11/18 anonim válasza:

jah, és HTC HD2 és az Acer S200 porrá alázta, a már sokat istenített iPhone 3GS-t... Szinte mindenben alulmaradt!

Keressetek rá neten;)

2010. febr. 13. 14:32
 12/18 anonim ***** válasza:
Az iPhone-nal lehet MMS-t küldeni. Aki még életében nem fogott a kezében iPhone-t az ne szarozza.
2010. febr. 13. 18:56
 13/18 anonim válasza:
Ki az a f**z aki kidob ennyi pénzt egy telefonra????
2010. febr. 15. 18:21
 14/18 anonim válasza:
Acer s100 Liquid, HTC Hero
2010. febr. 15. 22:45
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, mire akarod használni. Nekem volt egy kollégám, annok volt a mániája a drága telefon. Aztán megkérdeztem tőle, mire akarja használni. Válasz: telefonálásra. Mondtam neki, azt kaphatsz ötezerért is. Aztán vett 100-ért. Szarvasbőr tokban tartotta, vigyázott rá. És mindig otthon tartotta. Néha-néha használta esténként. Aztán egy év múlva el akarta adni. Persze teljesen új állapotban volt, merthogy alig használta. Húszezret akartak érte adni. Nekem elég a Vodás előfizetéses 1 Ft-os telefon. Jó a díjcsomag, amit lebeszélek olcsón, barátnőmet ingyen hívom. Ha az aksi megadja magát, nem adok ki 1 Ft-nál többet egy új készülékért. Ja, és én "csak" telefonálásra, sms-ezésre, fényképezésre, zenehallgatásra, rádióhallgatásra használom. A wap-ot kikapcsoltam. Arra jobb itthon a net. Úgyis csak egy csomó pénzbe kerülne a mobilon netezni. Én a spórolósok kategóriájába tartozom. Ha nyernék a lottón több milliót, akkor sem hiszem, hogy sokkal drágábbat vennék.
2010. febr. 16. 10:00
 16/18 anonim válasza:
Blackberry 9700 blod ??? elég fasza nekem ez van mindent tud amire szükség lehet
2010. febr. 18. 20:06
 17/18 anonim ***** válasza:
Nokia 8800 ha nagyon csinos....
2010. febr. 21. 08:27
 18/18 anonim ***** válasza:
A párommal átszerződünk - komplett zárt csoportosan - a Vodától a T-Mobile-hoz, mert a munkahelyén van lehetőség csatlakozni a flottához. Így párszáz forintos plusz díjért a kollégáit is, meg minket (a család) ingyen hívhatja. Az eddigi nem publikus vodás havidíjnál és percdíjnál még kedvezőbben hívhatunk belföldi számokat. Tegnap néztük a 0 Ft-os listát Mint korábban írtam, nekünk "csak" telefonálásra, sms-ezésre, zene- és rádióhallgatásra... kell a telefon. Páromnak az LG GB220-at, magamnak az éríintőképernyős T-Mobile Vairy Touch-ot néztük ki. Ráadásul ez utóbbihoz állítólag egy 2 GB-s memóriakártyát is adnak (többek között) 0 Ft-ért. Még mindig nem értem, miért kell százezreket kifizetni mobilokért....
2010. febr. 22. 07:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!