Iphone 5 s vagy Iphone 6? Első iphonon lesz jelenleg lg g3 mam van de nagyon nagy és fáj tőle a hüvelyk ujjam túl nagy
Iphone 6 modernebb(4,7col)
de ha nagyon kicsi telefon kell akkor 5S (4col)
Különbséget nem fogsz észrevenni egy ideig de 6 tovább fogja bírni akadás nélkül de az 5S-is lesz még 3-4 évig piacon.
Ez hülyeség. 5.5"-os a telefonom. Egykézzel kezelem. Ha gyorsan akarok írni akkor kettő ujjal írok. Nem fáj tőle az ujjam. Pesig naponta használom legalább 6-7 órát intenzíven.
Nem kell egész nap nyomkodnod azt nem.fog fájni az ujjad.
En sem ertem mirol beszeltek, ki nem szarja le az ujjatokat, a kerdezonek faj, es kesz. Attol hogy nektek nem faj, neki nem fog kevesbe.
En is ezen dilemmaztam de vegul 6ost vettem es nem bantam meg! Nekem is jobban tetszett (tetszik) az 5S kinezetre, de a 6oson erezni hasznalat kozben hogy egy ujabb, jobban mukodo keszulek. Szerintem a 6ot vedd meg. Ja es a kisegito lehetosegek kozott be lehet allitani hogy ha ketszer tap-eled a Home gombot akkor lehozza a kepernyo tetejet kb a kepernyo feleig, hogy akinek kicsi a keze vagy egy kezzel fogja a telefont az is meg tudja nyomni ami a kepernyo tetejen van:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!