T-Mobil, Domino kártyás telefon egyenlegét hogyan a legkedvezőbb jelenleg feltölteni?
Bankkártyával HOL???
(Interneten nem adom meg a bankkártya adataimat, mert nem biztonságos erre a netem...)
Hol máshol lehet bankkártyával megtenni?
Úgy tudom az MKB automatáknál nem lehet... Ha más bank automatájában csinálom, akkor meg biztos felszámolnak díjat érte...
Más ötlet?
Mi az hogy más ötlet? Ez nem a jövőmondó táltosok találgató klubja, minden le van írva, csak el kéne végre olvasni.
Ott nincs szó a kedvezményekről. Az pedig szokott lenni bizonyos esetekben. Csak nem tudom mikor és miért... Épp ezért kérdezek!
(Volt már hogy láttam ismerőst sms-t olvasni, amiben azt írták neki, hogy úsikeres feltöltés, új egyenlege x, és ennyi meg ennyi ft lebeszélhetőséggel jutalmazzák a feltöltését...
Ez viszont nem most volt és nem is emlékszem, hogy kinél láttam, hogy utólag megkérdezném a részleteket.)
Csak félinformációim vannak, ilyenkor evidens hogy az ember kérdez, ha valami fontos. Ez az oldal erre van. Nem jövendőmondásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!