Kulcsár péter kérdése:
Meik jobb telefon a sony xperia z3 vagy a samsung galaxy s5? Az ár érték arányt ne vegyük figyelembe
Figyelt kérdés
2015. jan. 27. 19:44
11/26 A kérdező kommentje:
Jah meg miez hogy /mostis az s5 ről irtam ezt / :D máskor ha ilyet kérdezek akkor aztis melléirom hogy akik nagyon menőznek a 200000ft os telefonjukal azok ink neirjanak ;)
2015. jan. 28. 01:00
12/26 anonim válasza:
'Ink' egy helyesírási szótárat forgass ahelyett, hogy itt teszed az agyad, cicababám. ;)
13/26 anonim válasza:
Na gyerekek Elárulom nektek,hogy megjelenése óta vagyok egy Z3 boldog tulajdonosa. A kamera problémát érdekes eddig én nem tapasztaltam. Az S5-el kapcsolatban azt tudom mondani, hogy nem lehet rajta semmit csinálni mert annyira lelassul 2-3 hónap után, hogy az hihetetlen és szinte nincs rajta semmi. Az S5-nél van a Super Amoled ami egyáltalán nem egy nagy dolog, szerintem egy nagy rakás sz.r mert fél óra filmnézés után elfárad a szemem. Ha már ennyien szidják a Sonyt és ennyire fáj a Samsung fanoknak, hogy a Sony 1000x jobb mint a Samsung azzal meg nem lehet mit csinálni.
14/26 anonim válasza:
Sosem vennék Sonyt. És érdekes, nekem 2,5 év uán is száguldott az S2-m. Pici hozzáértés kell. Ha majd letérdel szoftveresen, jussak eszedbe. Most fél éve vam S5-öm, soha egy lassulás sem volt vele, pedig 100+ alkalmazást használok rajta.
15/26 anonim válasza:
Nekem sose volt S5-m, viszont jelenleg Sony Z3-am van. Nekem teljesen megfelel, bár nem 100%-os.A párom a sony-ra esküszik.Az előző telefonom Samsung volt, de az már az 1. héten szoftverhibás lett. Szóval én nem kockáztatok többet a samsunggal.
16/26 anonim válasza:
14# lehet, hogy még nem lassult be de majd befog és ha egy Samsung belassul az onnantól már menthetetlen.
17/26 anonim válasza:
Ja és az S5 hamarabb be fog szar*i mint egy Z3. A két éves Sony Z-m is simán lepipálja az S5-t. De nem fogok veled vitatkozni mert tudom, hogy nekem van igazam :). További szép napot.
18/26 anonim válasza:
#16/17 Az S2-esem 2,5 éves volt, nem lassult be. Lehet, hogy számodra menthetetlen, de feltalálták a factory resetet, nagyjából a nokia 3410 idején, ami mindent megold. Nem a levegőbe beszélek, sok ismerősömnek baja van a sonykkal (telefonos körökben mozgok, és nem csak felhasználói szinten).
Majd megnézzük, kinek lesz tovább használható állapotban, 2 év múlva visszanézünk ide. :)
És szép és jó, hogy tudod hogy neked van igazad, de én nem erre tippelnék a válaszod, és a 44 százalékod alapján.
19/26 anonim válasza:
Ejha de jó, hogy vannak még ilyen buta emberek akik a százalékokkal foglalkoznak. Na ha annyira okos vagy akkor miért pattogott le 3 hónap után édesapám S4-ről a festék és miért volt fél év alatt 4-szer szervizben és miért lassul be amikor apám csak telefonál, és facebookozik rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!