Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi a véleményetek a sony...

Mi a véleményetek a sony ericsson satio ról?

Figyelt kérdés
2010. febr. 8. 21:02
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem éri meg. Akkor már egy Samsung i8910 HD.

Ne tévesszen meg a 12megapixel.

Ütős Proci, 3D chip, de sajna csak 128MB RAM-ot kapott és így eléggé instabil a szoftvere az egész telefonnak.

[link]

2010. febr. 9. 20:51
 2/5 anonim ***** válasza:
egyik osztálytársamnak van...há jobbra számítottam,az áráért valami jobb is kisülhetett vna belőle.Nagy bunkó telefon és nem tetszik sem a menüje,sem az érintőképernyője,nehezen reagál.
2010. márc. 19. 20:38
 3/5 anonim ***** válasza:
Inkább már tényleg a Samsung.A Samsung nagyon jó Smart telefonokat csinál ,mint pl. az ,amit az első válaszoló ít.
2010. márc. 24. 11:52
 4/5 anonim ***** válasza:

meghogy instabil a softvare!a softvare kivalo rajta meg a kamera is nagyon jo

apam egyszer elejtette a samsunjat es szetment

szoval a satio nagyon jo

2010. ápr. 20. 16:42
 5/5 anonim ***** válasza:

De nem mindegyik olyan xar samsung.Pl. én már láttam olyan Samsungot ,ami Slide-os volt ,de a csávó nem vigyázott rá ,ezért szó szerint túlcsúszott!.Már látszott a telónak a belseje.

De azok mindd xarok voltak.A mostani SMART Samsungok tök jók!

Én mondom neked vegyél egy SAMSUNG Omnia II -t ,ha már akarsz venni ilyen típusú telókat!Nem fogod megbánni!

2010. ápr. 20. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!