Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sony ericsson satio-ra android?

Sony ericsson satio-ra android?

Figyelt kérdés

Kb 1 éve azt sem tudtam mi az az android.. Volt 1 haveromnak satioja, ésc sinált vele valami "hú de nagy dolgot". Csak mivel nem értettem ehhez, inkább rá se kérdeztem. Viszont tök sokszor használtam a telefonját, de eléggé be volt lassulva, sokszor kikapcsolt...

Nemrég kaptam androidos telefont, és teljesen ugyanolyan a menüje, meg a widgetek, mint amilyen az ő telefonján volt.

Sőt, még az ébresztőóra is teljesen olyan :/ Tudjátok, az a lesötétíthetős..

Tökre érdekel az, de tőle már nem tudom megkérdezni. Lehetséges ez? Vagy mit csinálhatott a telefonjával?

2011. szept. 18. 20:48
 1/3 csapacsupa ***** válasza:
Nem tudom mit csinált, de kizárt hogy Symbian-t futtató telefonra portolják az Android-ot.
2011. szept. 18. 21:04
 2/3 bp1985 ***** válasza:
Táma max, de a satiora nincsen átportolt android. De nagyon nem is lesz rá.
2011. szept. 18. 21:55
 3/3 Dave46 ***** válasza:
Van symbianra egy ilyen program ami átformálja LÁTSZÓLAG!!!! androidos kezelő felületté , lapozgatni is lehet jobra balra meg minden csak egy zsák sz@r. Lelassítja a telefont nagyon, instabil is.
2011. szept. 19. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!