Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan tudom törölni a kéretle...

SzLevi90 kérdése:

Hogyan tudom törölni a kéretlen alkalmazásokat androidról?

Figyelt kérdés
Letölthettem valami programot, és mellé olyan applikációkat is leszedett, mint a "clearmaster" vagy az "APUS". Azt írja, letöltöttem, de nem telepítettem, tehát nem tudom eltávolítani, mint telepített progit. Viszont egyfolytában felugrálnak az ablakok, hogy, ha már leszedtem, telepítsem is. Egy mappában sem látom a telepítő fájlokat, úgyhogy nem tudok ilyen egyszerűen megszabadulni tőlük. Firmware frissítésen kívül valami ötlet?

2015. jan. 27. 10:57
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Igen, loptam. Vágd le a kezem. Azért írtam, hogy "azt is nCore-ról", mert ott még nem találkoztam vírusos, programmal, tehát nem biztos, hogy az okozta.
2015. jan. 31. 10:07
 12/14 Jófej:D ***** válasza:
Töltsd le az eset mobile securityt és kapcsold be hogy a kéretlen alkalmazásokat is keresse. Ez valószínűleg megtalálja hogy mi csinálja a reklámokat.
2015. jan. 31. 10:17
 13/14 A kérdező kommentje:
Letöltöttem. Talált egy com.system.patch fájlt, ami nekem is gyanús volt, főleg, hogy nem tudtam uninstallálni. Az ESET-nek viszont sikerült. Majd kiderül, ez volt-e a baj. Köszi a tippet, remélem működik.
2015. jan. 31. 11:25
 14/14 jucus1 válasza:

A vélemények közt több hasonlót látok az Apus-ról, tényleg vírusnak néz ki ezek alapján:

"Ez egy vírus!! Senki se telepítse, mert soha nem tudja azután eltávolítani! Én nem tudom, hogy ez a szar miért és honnan települt fel, települ folyton a telefonomra úgy, hogy már kéttucatszor töröltem, de nagyon kivan már tőle a tököm, hogy törlöm, leteszem a telefont és mikor újra kézbe veszem, már fogad az értesítés, hogy sikeresen települt ez a szar Apus... Valamit csináljatok ezzel e tetves mocskos alkalmazásotokkal, hogy kéretlenül ne települjön vissza a telefonomra, mert jelenteni fogom és letöröltetem innen! Hiába törlöm az apk fájlt, az egész könyvtárját ennek az undormánynak, akár a Beállításokban, akár a Google Play-ben törlöm, folyton visszateszi magát. 50-60 alkalommal töröltem már, de mindig felteszi magát ez a vírus a megkérdezésem és az engedélyem nélkül!"

2015. márc. 12. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!