Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az érintőképernyős telefonok...

Az érintőképernyős telefonok közül melyik a jó?

Figyelt kérdés
2010. febr. 8. 20:00
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
Igaz-e az hogyha a képernyőn hagyom a fóliát akkor egy idő után nem fog érzékelni??
2010. márc. 12. 15:39
 22/22 anonim ***** válasza:

Nemigaz sőt hülyeség.

Amúgy szerintem neked megteszi egy mezei samsung vagy még LG is. A nokia és az iphone kamerái szarok érintősök terén. Van egy pár vackom én a nokiát szeretem legjobban de lehet csak gps miatt.Az iphonetól többet vártam ennyi pénzért, a samsung kicsit gagyi anyagokból van de te olyannak tűnsz aki nem örökre vesz telefont. Ha fényképezőért veszed akkor samsung vagy lg, ha telefonálni akarsz és egyszerűen navigálni akkor nokia, ha zenét akarsz hallgatni inyenc minőségben és szenvedni az amerikai kompatibilitási szarokkal akkor iphone.(nem szeretem az iphonet)

2010. aug. 5. 03:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!