Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az érintőképernyős telefonok...

Az érintőképernyős telefonok közül melyik a jó?

Figyelt kérdés
2010. febr. 8. 20:00
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
iphone, htc hero, nexus. prmémum kategóriák. de tényleg jók is.
2010. febr. 8. 20:06
 2/22 anonim válasza:
56%
Nekünk nem volt pénzünk prémium kategóriára,meg az minek egy hétköznapi embernek?Persze,ezt mki maga tudja,mi 9990-ért egy Samsung S5230-ast vettünk a Vodánál,de nekünk ez is prémiumos gép,k..va jó.Ha lenne rá,sem költenék 80-90 ezret egy telefonra hétköznapi használatra.
2010. febr. 8. 20:13
 3/22 anonim ***** válasza:

plazma Tv-t sem muszály venni, jó a sima fekete-fehér is, max nem nyújt ugyanannyit.

nem mondtam, hogy prémiumot muszály venni, felsoroltam, hogy mik azok amik igazán jók.

nehéz lenen jobbat találni egy iPhone OSX-nél vagy google Android op rendszernél.

2010. febr. 8. 20:15
 4/22 anonim ***** válasza:
Én most éppen egy 5800 xpressmusicról írok, úton kecskemétre vonattal:) én szeretem ezt a telefont, van egy iphone-m is, de az a kijelzőjében nyújt egyedül többet, minden másban rosszabb. Aki az iphone-t isteníti az nem használt mást, vagy jó neki egy olyan telefon, aminél ateljes felhasználói szabadságát elveszik...
2010. febr. 8. 20:30
 5/22 anonim ***** válasza:
35%
Utolsó válaszoló, te miről beszélsz? Az iphone mindenben jobb mint a nokia, hol van már a symbian? Már jelentősen elkezdett csökkeni a bevétele.
2010. febr. 8. 22:34
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
Nézz meg független teszteket... Én tapasztalatból is tudom ,hogy a Nokiám használhatóbb, mint az iPhone
2010. febr. 8. 22:52
 7/22 anonim ***** válasza:
54%
A Symbian egy nagy sz.ar az iPhone OSX-hez képest. Ha ezt nem így gondolod még nem használtál iPhone-t.
2010. febr. 9. 12:19
 8/22 anonim ***** válasza:
100%

Használtam iPhone-t és Symbiant is, programoztam is iPhone-ra is és Symbianra is. És szerintem, ha egy átlag user nem tud hozzáférni csak itunes-on keresztül a telójához (pl zenemásolás, vagyis bocsi, szinkronizálás), akkor az nem a legfelhasználóbarátabb rendszer. Én gyűlölöm az iPhone-om...

AM: [link]

2010. febr. 9. 14:40
 9/22 anonim ***** válasza:
Már a képről is kiderül, hogy semmit nem tudsz az iphone-ról, itunest nem kötelező használni, több program is van az elkerüléséhez. MMS van benne, videó van benne, stereo bluetooth van benne, fel lehet törni a rendszerét, másolás beillesztés van benne. 32GB memóriát hova akarsz bővíteni?
2010. febr. 9. 14:56
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
Tudok a Cydia-ról, és a jailbreak-ről, de itt most arról van szó, hogy egy szimpla user hogyan használhatna egy telefont. Az a sz@r max 20.000-et ér meg, de 100.000-at semmiképpen sem.
2010. febr. 9. 15:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!