Mi a véleményetek az iPhoneról?
Figyelt kérdés
azok véleményét szeretném kérni akiknek van(volt).2010. febr. 8. 18:46
12/21 anonim válasza:
nekem 3g van, epikus módon tud karcolodni de amugy imádom, nem tudnám mire lecserélni
13/21 anonim válasza:
egy kérdés: lehet vele netezni nyilvános wifi-vel vagy csak ha előfizetsz valamilyen net csomagra?
14/21 anonim válasza:
rátudsz csatlakozni mások netére, ha nincs lezárva;)
15/21 anonim válasza:
Hiába mondják itt a Nagy nokia pártik, hogy egy n97 jobb, régen én is nokiás voltak, de vettem egy iphone-t és rájöttem, hogy mennyivel okosabb mint egy symbianos nokia. Talán a nokia n900 ami megüti az iphone szintjét.
16/21 anonim válasza:
A Maemora kb 100-200 program van max. Az iPhone OS-re 140.000.
17/21 anonim válasza:
18/21 Hintalow válasza:
Nekem egy motorola V550-esem van és maximálisan kielégíti minden igényemet, amit egy telefontól elvárok.
20/21 anonim válasza:
A válasz írója 62%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 2010-02-09 14:48
Pontosan így éli ki magát akinek NINCS :D
Nekem van hasonló, tehát tudom hogy APPLE = No.1 Csúcsminőség, mindenki aztmond amit akar ez így is marad :)
bye
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!