Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mért nem megy a wifi Iphonerol?

Mért nem megy a wifi Iphonerol?

Figyelt kérdés
Szoval vettem egy Iphone 3GS-t. Fel akartam menni a facebook alkalmazáson keresztül facebookra. Be akartam kapcsolni a wifit, ráis mentem az otthoni hálózat nevére mert azt megtalála. Beirtam a jelszót de nem ment fel. Azt írta ki h nem lehet csatlakozni ehhez a hálozathoz.:( mi lehet a baj?
2011. febr. 23. 09:58
 1/3 anonim ***** válasza:
59%
Assztagazdagmindenedet
2011. febr. 23. 10:38
 2/3 anonim ***** válasza:

Jaj basszus, miért lenne azért gazdag mert Iphone-ja van? Ha egy Samsung Galaxy-t vesz, akkor persze nem gazdag, és már mondjátok is, hogy milyen f*sza telója van. Nem értem, mi a baj az Iphone-nal. Amíg nincs ilyen telefonja valakinek, addig úgyis csak szidja. De csak addig.

Egyébként nem tudom miért nem megy fel, nekem megy a WIFI.

2011. febr. 23. 18:01
 3/3 bp1985 ***** válasza:

Amíg nincs ilyen telefonja valakinek, addig úgyis csak szidja. De csak addig.

Volt, el is adtam, és vettem egy használható telefont helyette.

amúgy meg kérdező: Azt nézd meg, hogy a routeredbe van e engedélyezve több eszköz, nincs e beállítva mac adresses szűrés is, meg ilyesmik. Próbáld meg másik wlannal is, mert 3gs-be volt wifi hibás széria.

2011. febr. 23. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!