Miért írja a 'Sleep Better with Runtastic' alás minden reggel, hogy 0, vagy 1-2 %-ot aludtam? Ma reggel is mikor felkeltem azt írja, hogy sleep efficiency 1%. Miért van ez?
Figyelt kérdés
Ugye ez az alkalmazás arra való, hogy nomon kövessük az alvásunkat, álomnaplót vezessünk, stb. De akkor miért mutat ilyen hülyeségeket, hogy 1% ot aludtam, holott nagyon is jól aludtam az éjjel?
Minden úgy csináltam, ahogy play áruházon a videóban volt.
Erről az alkalmazásról van szó:
2015. jan. 24. 10:14
1/2 anonim válasza:
Ez az app honnan tudja egyáltalán hogy alszol és speciel nem a kocsmában vagy? Szerintem marhaság az ilyesmi.
2/2 A kérdező kommentje:
Elvileg leteszed a telefonodat a párnád alá/mellé és úgy "felveszi" a mocorgásokat, stb...
2016. dec. 11. 19:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!