Én meg Runtastic-ot. Végig próbáltam 4-5 ilyen alkalmazást hosszabb távon használtam mindet és a runtastic volt a legpontosabb (az endomondónál voltak olyan eredmények amiken elképedtem), meg nekem az online felülete is jobban tetszik.
De miért nem próbálod ki és tapasztalod meg, hogy neked melyik a jobb?
2013. okt. 3. 16:26
3/7 A kérdező kommentje:
Endomondot használok, bár volt fent kb 2 hétig a Runtastic is. Azért kérdeztem hogy melyik a jobb, mert nem tudom biztosra, melyik ad pontosabb eredményeket, melyiknek jobbak a műholdjai stb... Lehet fenthagyom mindkettőt, és egyszer összehasonlítom majd őket. :) Köszi a válaszokat!
2013. okt. 3. 18:47
4/7 anonim válasza:
Endomondo sztem jobb.
A runasticot akkor töröltem, mikor két nap ugyanazt a távot futottam és szimpla 1 km-es különbséget írt.
2013. okt. 6. 23:57
5/7 anonim válasza:
Én az endomondót meg akkor töröltem, amikor olyan útvonalat jelölt amin nem is jártam és olyan sebességet amit képtelenség lett volna elérnem, kb a felével haladtam a valóságban.
Ezért próbáltam végig 4-5 ilyen appot. A runtastic és a kilométerórám között is van némi eltérés az igaz, de nagyon minimális.
2013. okt. 7. 01:55
6/7 anonim válasza:
Runtastic-et próbáltam, és egyszerűen nem működött vele a GPS. Endomondo-n meg 15 mp alatt bejött. Endo-val eddig nincs panaszom a km-ekkel sem, jól mért.
2014. jún. 14. 22:47
7/7 anonim válasza:
Ne legyenek tévhiteink! A runtastic a google térképet használja, és a google térkép segítségével határozza meg a távolságot, ami pontos. Én runtasticet használok, és semmi gond nincs vele.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!