Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan tudom átmenteni az...

Hogyan tudom átmenteni az sms-eimet az új telefonomra?

Figyelt kérdés
Azon emberek közé tartozok, akik szeretik megőrizni a számukra kedves sms-eket. Nokia 7373-as telefonom van, ami legalább 100 sms-t tud tárolni a teló memóriájában. Szeretnék egy új telefont venni és az a kérdésem, hogy valahogy át tudnám-e rakni az sms-eimet az új telóra?köszi előre is a segítséget
2010. febr. 8. 12:14
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha sim kártyára lemented, akkor igen. De a sim kártya is kb csak 10-et tud tárolni.
2010. febr. 8. 12:41
 2/8 anonim válasza:
Nekem SE-om van,de találtam hozzá olyan programot amit ha felteszek a gépre és csatlakoztatom a telefont usb-vel,ak fel tudom tenni az összes smst a gépemre. Onnan meg ha akarom egy másik telefonra. Biztos van Nokiás program is ilyenre
2010. febr. 8. 12:44
 3/8 A kérdező kommentje:
igen, ez a gépről telefonról dolog lehet, hogy működne, köszi. Viszont most az első válasz alapján az merült fel bennem, hogy talán megoldható, hogy a sim-re mentem, aztán át az új telefonra, aztán a következő adagot ismét sim-re, és ismét az új telóra..........szóval tizesével lehet megoldható, igaz?
2010. febr. 8. 12:50
 4/8 anonim ***** válasza:
Nokia PC Suite segítségével le tudod menteni az SMS-eket a régi telefonodról.
2010. febr. 8. 12:55
 5/8 A kérdező kommentje:
wow, köszi a harmadik választ is! Tudnál erről bővebben írni, mert nem ismerem ezt a programot.köszi
2010. febr. 8. 12:57
 6/8 anonim ***** válasza:

Ingyenes progi, innen töltsd le:

[link]

2010. febr. 8. 12:59
 7/8 A kérdező kommentje:
ok, világos, a nokia oldalán le van írva ez az adatátviteles pc suite. Akkor ezek szerint ugye a számítógépre lementett sms-k átvihetők lehetnek az új telefonra ugye? vagy csak szintén nokia telefonra?
2010. febr. 8. 12:59
 8/8 A kérdező kommentje:

látom te is éppen leírtad segítségül , hogy hol találom meg, köszi. Épp ráleltem a neten mire leírtad. :) Azért írtam, hogy világos mostmár :)

Szóval szerinted úgy már átvihető lenne az sms az új telóra?

2010. febr. 8. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!