Az iphone 6-ba jó a sandisk-es micro sd?
Figyelt kérdés
2015. jan. 22. 19:34
1/8 anonim válasza:
Természetesen. Csak előtte forraszd bele az sd kártya helyét, és írd át az os-t, hogy fogadja is azt... Istenem..
2/8 A kérdező kommentje:
Akkor milyenek jók bele?
Mert ugyanis az iphone oldalán találtam a kiegészítőknél a sandisk micro sd-t...
2015. jan. 22. 20:01
3/8 anonim válasza:
Egyik sem jó mert nem bővíthető a memóriája...
4/8 anonim válasza:
Én a múltkor gy egyszarvúról láttam képet. Akkor az is létezik?Ezek a készülékek nem bővíthetők, remélem feltűnt...
5/8 anonim válasza:
Semelyik iPhoneba nem lehet tenni SD kártyát.
6/8 anonim válasza:
Amire te gondolhatsz,az a Nano SIM helye.nem bővithető a memóriája egyik Apple cuccnak sem.
7/8 lina:::_ válasza:
Basszus hagyjatok mar beken!! ez csak egy kerdes volt! honnan kene tudnia emberek? nem vagyok iphone zseni de lehet hogy egy szerelő tudna vele valamit csinálni :)
8/8 anonim válasza:
Ezzel a szerelő sem tudna mit csinálni.
Ha egyszer NEM bővíthető a memóriája, akkor hiába szeded szét a telefont.. Ezért van 8, 16, 32, 64, 128 GB-s iPhone(nem csak az i6-ról beszélek most,hanem az összes iPhone-ról), mert te döntheted el, hogy mekkora tárhellyel rendelkező készüléket szeretnél megvenni, úgy hogy az már nem bővíthető!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!