Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Segitség? Meghalt a SanDisk...

Luca1 kérdése:

Segitség? Meghalt a SanDisk M2 MS micro 2G memoriakártyám.

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Segitség meghalt a SanDisk M2 MS micro 2G memoriakártyám.

2 éve használom SE W508 teloban eddig nem volt gond vele.

Kikapcsoltam a telom és ma amikor ujra bekapcsoltam ezt irta megjegyzés: a memoriakártya teljes tartalma elvész. Mindenképpen formázza? NEM választom.

Bemegyek a fájlkezelöbe/memoriakártya és ezt irja: a memoriakártya nincs behelyezve!

Kikapcs. mkártya ki, mk. be bekapcs és ugyanezeket irja ki mindig :@.

Átraktam a mk. a másik SE W300 telomba itt csak azt irja ki: a memoriakártya nincs behelyezve! Itt a formázást nem kérdezi.

Van 1 másik Sony M2 MS micro 256 mb memoriakártyám ez mind2ben tökéletesen müködik.

Ezért gondolom, h a mk a rossz és nem a telo.

Most akkor a mk teljes tartalma elveszett vagy van esély a javitásra?

Tudja valaki mit lehet/kell tenni ilyenkor?

Potolhatatlan pár cucc van rajta ezért a para. :'(

Köszi. :-)

2013. júl. 14. 05:05
 1/1 anonim ***** válasza:
Próbáld meg PC-n egy mem. kártya olvasóval és valami recovery szoftverrel ha nem látja a PC windowsa.
2013. júl. 14. 05:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!