Beküldjem a telefont javítani? Vízálló de már kinyílik a kupakja, még garanciális, nem ázott be.
IStenem, ezt a hipochonder hozzáállást... miért fognánk rá egyből, hogy beázott? Francnak sem kell az extra munka.
Küldd be ha TÉNYLEG nem áztattad be, még mindig egyszerűbb ezt gariban kicserélni, mint később problémázni egy beázás miatt (gyanítom víz alatti használat miatt lenne fontos hogy jól záródjon).
"IStenem, ezt a hipochonder hozzáállást... miért fognánk rá egyből, hogy beázott?"
Hát mi a szent francnak van másra az a nyüves indikátor, he? Ha piros, az víz.
"Hát mi a szent francnak van másra az a nyüves indikátor, he? Ha piros, az víz."
Marhaság. Amíg c15 típusjavító voltam, minden második telót vonhattam volna ennyi erővel, ugyanis a sys con feletti indikátor kb. mindenre pirosodik. Ezzel szemben nem egy elázott M2-est, SP-t, M-et láttam már hófehér indikátorral... az egy segítség nekünk, de nem szentírás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!