Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek PSP-t érdemesebb...

Szerintetek PSP-t érdemesebb vagy iPhone-t venni?

Figyelt kérdés
Vásárlás előtt állok,de nem tudok dönteni hogy mit vegyek.van most egy LG Kp 500-am,de kevés nekem amit tud.Szerintetek vegyek PSP-t,vagy iPhone-t?
2010. febr. 7. 14:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

18:23nak ---- 20:01 vagyok

A céleszköz az céleszköz, ez vitathatatlan.

De láthatod magadon is az Apple-t nem csak imádni divat hanem utálni is. Az embere 99%-a elvakult ha erről van szó(pozitív vagy negatív aspektusban).

Régen én is utáltam az egész céget, aztán vettem egy sima (classic) iPod-ot, és láss csodát, rájöttem hogy ez atom jól szól. És nem arra jöttem rá hogy "Hű de menő vagyok"

A jóérzésű iPod/iPhone tulaljok legszívesebben leköpnék azokat, akik csak villognak vele.

Na mindegy, hanyagoljuk a témát mert ez nem ide tartozik.

A kérdésíró ha konkrétan játszani akar, és nincs más igénye, akkor igen, a PSP jobb választás lehet.

2010. febr. 9. 18:00
 12/16 anonim ***** válasza:

Előző:

Én meg 18:23 vagyok.

Oké, lehet, hogy jól szól, de hidd el van még ezer olyan mp4 meg minden, ami ugyanolyan jól szól, és árban is kevesebb, vagy annyi, de nem sokkal több.

(azt meg csak mellékinfónak, hogy psp jobban/tisztábban/szebben szól, mint bármelyik ipod vagy iBetűs termék, amit direkt zenére találtak ki).

És amúgy igen, sokan tényleg divatból fikázzák/imádják, de én pl. nem, próbáltam már ipod-ot/iphone-t, de nem tetszett.

Meg az egészben az a legszarabb (amiről tudok), hogy nem lehet csak úgy áthúzni egy fájlt, mint pl. psp-re, vagy bármire, hogy egyik mappából áthúzod másikba és kész, hanem jóval bonyolultabb.

De még az ára is szemétség, nem hiszem el, hogy nem lehetne az egészet olcsóbban kihozni, és még úgyis milliárdos nyeresége lenne a cégnek, alma logó rak rá pár extra ezrest.

iphone/ipod-ért max 50000/20000-t fizetnék, mert nekem többet nem ér meg, de egy psp-ért hajlandó vagyok kifizetni akár 60000-t is ha annyiért árulták volna, mert szerintem ez tényleg jó.

És szerintem ha a psp nem sony, hanem apple lenne, és ugyanezt tudná, kétszereséért árulnák.

2010. febr. 10. 18:52
 13/16 anonim ***** válasza:

akkor ismét: 18:23nak ---- 20:01 vagyok

Teljen igazad van. Én is ugyan így látom. Pofátlan amit csinál az apple. És amelyik elvakult alma fan ezt nem látja az tényleg vak.

De ha a kérdező éppen egy kihagyhatatlan árú iPhone-ba botlik, akkor azért érdemes elgondolkoznia.

Mint először is írtam, sikerült eléggé ár alatt beszereznem egy 2G-s Touchot. Én is PSP-t akartam venni, de belefutottam és nem bántam meg.

De ezt olyan ember mondhatná meg, akinek van PSP meg iPhone/iPod is a birtokában. És mindekttőn játszik aktívan, egyiket sem hanyagolja el. Na egy ilyen ember tudna igazságot tenni.

Nekem nincs PSP-m, de ez is ez elején elmondtam. Sajnos egész életembe kb 10 percet nyomkodtam. Az meg egyenlő a nullával.

De ahogy kiveszem 18:23 szavaiból ő sem merült ez igazán az i cuccok rejtelmeiben. Szóval ezt nem mi fogjuk eldönteni.

Béke veletek! :)

2010. febr. 11. 01:34
 14/16 anonim ***** válasza:

Írtátok, hogy miért nem lehet csak áthúzni a fájlokat és hogy ez a megoldás olyan bonyolult.

Mitől lenne nehéz? Az iTunesban csak be kell jelölni, hogy melyik albumot/számot rakja rá és ennyi.

2010. febr. 11. 11:52
 15/16 anonim ***** válasza:

11:52

Ismerősömnek mégsem sikerült.

Oké, nem éppen egy rendszergazda, de azért ért hozzá.

iphone-ra már sikerült ráraknia, de vissza a gépre már nem.

De mindegy, ez a legkisebb probléma.

01:34

Ez igaz, tényleg csak az tudná elmondani, de azért több mindentől is függhetne a véleménye.

Pl. lehet psp-re csak sz.r játékokat fogott ki, iphone-ra meg a legjobbakat, és akkor természetesen ő az egész psp-t fogja szarozni.

Na de mindegy, azt mondom ha egy olcsó iphone-ról van szó, akkor azért nem olyan rossz teló az (de ettől függetlenül nagyokat nevetek ehhez hasonló képeken: [link] )

Ha a kérdező még nem tudott volna dönteni:

Ha játszani akarsz psp (mert hiába vannak játékok iphone-ra is, psp-t nem fogja utolérni), ha meg nem-játszani akarsz akkor iphone.

2010. febr. 11. 16:52
 16/16 anonim válasza:
2010. máj. 31. 05:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!