Szerintetek PSP-t érdemesebb vagy iPhone-t venni?
PSP:D
játékok(többszáz),videók(filmek),képek,zenék :D (ha kifogsz egy jót már 30000ér vehetsz:D)
iPhone nem éri meg az árát sztem:S
Attól függ mire kell.
Ha játszani akarsz akkor psp, mellé meg bőven jó ez a mobil.
16:52
Nekem lenne rá pénzem, mégis szarozom, mert nem látom értelmét.
Oké, hogy érintőképernyős, de van már 50-60-ért is tök jó érintőképernyős mobil, ha ez a lényeg.
Zenét is le tud játszani minden más.
Ha meg játszani akarsz akkor tényleg psp.
Ezer érvet tudok ajjfón ellen.
Az iphonera már 140.000 alkalmazás van.
Kíváncsi vagyok melyik platformra van ennyi (értelmes/használható) program.
A 140.000-ből kb 400 az értelmes. :) (de az viszont üt)
Nekem van egy Nokia 5800-ám és ólcsón szereztem egy iPod Touch 2G-t. Kiválló párosítás. iPoddal játszok, meg zenét hallgatok fülesen. A telcsin filmet nézek (jobb a képernyője), és kihangosítva zenélek, meg netezek. Jó dolog ha az MSN tud a háttérben is futni :)
PSP-hez nem volt szerencsém, de szerintem 2010-ben már egy lefutóban lévő dolog.
20:01
És abból mennyi a f.szság, meg az értelmetlen szarok?
Meg hiába jó, psp-t csak a játékra találták ki, így valószínű, hogy jobb.
És psp-re is van több ezer alkalmazás, és abból én még nem találkoztam nagyon szarral. (szarral már igen, de az sem az az irgalmatlan szardarab).
De csak úgy érdekességképpen:
És a többi loherés cikket is ajánlom figyelmetekbe, pl. az MSN-t, Ősmagyar-t, Raj-t és társait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!