UK-ban élők segítségét kérném! Hogyan kell feltölteni egy Lebarás kártyát? (Úgy hogy az 1p/perc éljen is. )
Na akkor még egyszer, nem nem 1p/percért beszélsz, hanem 7.95 fontért beszélhetsz 150 percet, kapsz 500 MB adatforgalmat és korlátlan mennyiségű sms-t. Értelemszerűen minél több a feltöltés, annál több perc és adatforgalom van a csomagban. Figyelj rá, hogy egy csomag 30 napig él, tehát ha te a 30 nap alatt nem használod el a mennyiségeket, ezeket 30 napon túl nem viheted, elvesznek.
És ha néha napján szeretnél Magyarországra telefonálni, ott valóban 1p egy perc, DE az nincs benne keretben, ahhoz külön kell pénzt töltened a kártyára.
Nem akartam új kérdést kiírni (de persze megteszem, ha gond, és persze bocsánat).
Van egy UK-ban vett és használt Lebara kártyám, pay as you go combi sim. Az előírt fél év alatt nem töltöttem rá semmit, vagyis az aktiválástól számított fél év bőven eltelt már.
Szeretném megkérdezni, hogy ha ugyanerre a kártyára töltök, de azt most teszem, akkor újra aktiválják a kártyát és ezt a számot, vagy csak kidobnám a pénzt az ablakon, mert nem jelenne meg a kártyán, és nem is tudnám újra használni? Azaz újat kell vennem? Elsősorban a tapasztalatok érdekelnének (ha vannak).
Olvastam még azt is valahol, hogy ha még volt rajta pénz, az az újraaktiválás után újra megjelenik rajta. A fenti esetemben is így lenne? Pár ficcs volt még rajta.
Köszi, és elnézést hogy ide írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!