Tudtok nekem mondani jó, bevált mobilokat?
Pl Sony Xperia SP
ez egy teljesen hibátlan állapotú darab, és még novemberig van rá garancia is
Az, hogy az applikációk, net, stb. . . jól fusson rajta az csak a Mag, Processor, Ram és a memória telítettségétől függ.
Az android-os telóknak, ha megtelik az "agya", képesek lesznek akadni.
A windows-os telók nem annyira.
Bármilyet vehetsz, DE ne dölj be a 4 magos csodáknak amik android 4.X.X v-vel vannak ellátva, mert a 4 mag-ból úgyis csak 2-t kezel. :-D
Tehát fölöslegesen ne adj ki 50e-et ha 40e-ből is megvan.
Én Samsung Galaxy Core LTE-t használok és bőven jó mindenre.
1#-es.
A kérdező azt írta: KEVÉS BAJ VAN VELE!
Te pedig egy olyan készüléket kínálsz neki ami a hírdetésedben így kezdődik:
" szériahiba miatt most volt szervizben, "
Szerintem a kérdezőt nem tudod rávenni ezek után erre a típusra.
1 év eltelte után:
" A hiba a kijelző porosodása (a plexi alatt) és a kamera nagyfokú karcolódása volt ezeket javították "
Hmm. . . Tényleg kevés baj van vele.
Főleg, hogy a porosodás miatt, NEM IS ÉRTEM MIÉRT, de:
" Cserélték az LCD-t, az üveget, a fém keretet, a kamera lencsét, a led sávot. "
És ezek után még ajánlgatod ezt a típust?
Vicces. . . . :-D
"mert a 4 mag-ból úgyis csak 2-t kezel. :-D "
A vicceset a te baromságaidban kell keresni, szerintem. Egyébként a tiédben miért van 4 mag?
Megtelik az "agya"? No komment.
Persze nem egy ótvar samsungon megy ez így, a retek touchwizével.
Datubber.
Nem kezdek el vitatkozni veled, ha még olvasni sem tudsz!!!!!
Ha a belinkkelt cikket magad is elolvasnád, (ÉS FEL IS FOGNÁD -tudod: megtelik az AGYA)
akkor rájönnél mit írtam az androidról.
A másik. Akár meg is kérhetnélek arra, hogy jelöld ki az írásomból azt a részt, ahol én azt írtam, hogy
Nekem a S.G.C.LTE telóm 4 mag-os!
Továbbá mi is a gondod a 2 ill. 4 mag-gal?
Ja, hogy az android nem kezeli a 4-et?
Valószínüleg a mobilszolgáltatóknál CSAK idióták dolgoznak, mert Ők is így tudják, így árusítják és egyedül csak Te vagy az okos.
Szerintem Te életedben nem fogtál a kezedben Androidos telót, max windózsás Nyaldki-át.
Imádok itt a gy.k.-n kommentelni, mert tudom, hogy úgyis megjelennek az idióta mindent tudó 12 éves műszaki agytrösztök. :-D
Na jó kösz a kevésbé hasznos válaszokat!
Tisztelet a kivételnek:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!