Letudom valahonnan tölteni a sims 3 álomállások kiegészítőjét? Ha azt pont nem akkor nem tudtok mondani számotokra bevált dolgokat? És ha valamit letöltök milyen mappába kell rakni vagy mit hogy hol hogyan? :D
"azért nem a google-ről töltögetek le összevissza mert nem akarom hogy a gépem tönkremenjen."
MIVAN?
ad1 A google nem teszi tönkre a géped.
ad2 A google-ről nem fogod letölteni a játékot.
ad3 amit a google-el megtalálsz torrent forrás, ugyan annyira káros a gépedre, mint amit ncore-on vagy akárhol máshol találsz.
Semennyire.
ad4 maximum az oprendszeredre, meg a személyes digitális szférádra lesz veszélyes, ha kémprogram, vagy káros kód van benne...de az meg az ncore-osban is benne van.-..Akkor nem mindegy?
Vedd meg.
Nem bosszantottál fel.
Csak pontokba szedve leírtam miért írsz hülyeséget.
Azért csak mondtam újat..vagy nem fogtad fel, amit írtam, ez már a te dolgod.
Hogyne adtam volna választ...idézzem?
"ad3 amit a google-el megtalálsz torrent forrás, ugyan annyira káros a gépedre, mint amit ncore-on vagy akárhol máshol találsz. "
Ha ez neked nem válasz, akkor mi?
Azt meg te magad mondtad, hogy a google-el már megtaláltad, csak onnan nem akarod letölteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!