Mi baja van a telefonomnak?
Már irtam korábban is hogy S. Galaxy s 4 telefonomon (novemberben vettem) gyakran csak úgy eltűnik minden (ilyenkor befesti az egész képernyőt vmilyen színre - áltában barnára vagy hupikékre) és utána újraidítja magát.
Most kb. az új év óta már amikor ezt csinálja elfelejti vele a wi fi hàlózatot is. Újra be kell írni a kódot.
Új telefon.
Én is arra gondoltam, hogy lehet vissza kéne vinni, csak gondoltam, hátha valami olyan gond vele, amit esetleg lehet orvosolni.
Az valtozo hogy mit csinalok amikor ujrandul. Van hogy olyankor amikor egy ertesitest megnyitok vagy ha messengeren beszelgetek de csinalta mar akkor is amikor csak szimplan lenemitottam.
Volt mar masfel hetet a szervizben de nem sokat ert ugyanugy ujraindulgat. Legutobb pl. ma reggel a buszon amikor zenet hallgattam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!