Milyen okostelefont ajánlanátok max 40ezerig?
Lumia 635, 636, vagy akármelyik Lumia amelyik kijön ennyiből.
Ha Androidosat akarsz, akkor Moto E.
Hát elég sok van ilyen nekem vodafone smart 4 turbo-m van eléggé jó telefon 4g képes.Valamint van egy ZTE blade 3-am ami 2 év alatt 2 szervizelésen esett túl szóval a ZTE-t ne válaszd.Egyébként milyen kell?Előfizetéses,feltöltős,valamint ezek a 4g képesek?
Ja és a vodafone smart 4 turbo csak 28.000 és kivállóan mükszik.
Én az lg L65-öt javaslom. Ez ugye androidos.
Én pár hónapja vettem és eddig meg vagyok vele elégedve. Előtte egy lumia 520-am volt és mind2-ben vannak hiányosságok a másikkal szemben, viszont nekem fő szempont a facebook messenger és a böngésző és ezekben a wp nem hozza az androidos appok szintjét.
Amikor a lg-t vettem előtte néztem a lenovo A536-ot. Erről nincs személyes tapasztalatom de eddig csak jókat olvastam róla és ebben már 4 magos proci van.
Annyi az lg-ről, hogy a belső memóriája nem túl sok, uh pl ilyen egy-másfél gigás játékokból csak max egy fér rá sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!