Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen okostelefont ajánlanáto...

Milyen okostelefont ajánlanátok egy Anyának leginkább telefonálásra meg időnkénti szókeresőzésre?

Figyelt kérdés
Sajnos Anyámnak szarakszik a telefonja, és én igazából Sony-ban gondolkodtam. Nekem is az van, és én teljesen meg vagyok vele elégedve. M illetve E-re gondoltam. Szerinte mind a kettő drága. 20 000 Ft-ért akar venni telefont, de mindig mondom neki, hogy annyiért okos telefont nem szabad venni. És bár az E nem kapható annál a szolgáltatónál, amelyiknél vagyunk, de az M 40 000 Ft online rendelés esetén. Esetleg ti milyen más telefonokat tudnátok ajánlani? Tényleg csak telefonálásra használná, meg SMS, meg szókereső.

2014. okt. 11. 12:35
 1/5 A kérdező kommentje:
Félre írtam! AZ M 30 000 Ft. Rosszul emlékeztem...
2014. okt. 11. 12:37
 2/5 anonim ***** válasza:
ne vegyél anyádnak androidos telefont
2014. okt. 11. 14:43
 3/5 A kérdező kommentje:
Ő akar venni magának egy új telefont. Egy gombos telefont szeretne, ami nagyon nagy valószínűséggel egy Nokia lenne, de mindenki azt mondogatja neki, hogy inkább okostelefon. És szerintem is egy okostelefonnak több értelme volna...
2014. okt. 11. 16:16
 4/5 anonim ***** válasza:
Én a sony m-et ajánlom
2014. okt. 11. 21:22
 5/5 anonim válasza:
De ha most komolyan erre használná csak miért kell neki okostelefont venni ha jó neki a sima?
2014. nov. 11. 06:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!