Mi az az Icloud zár?
SIM se kell bele. Amikor bekapcsolod, akkor látod, hogy kéri az apple ID-t meg a jelszót. Ez az iCloud zár. Máskülönben semmit sem kér. Legfeljebb egy pin kódot, hogyha a biztonsági zár be van kapcsolva. De az nem ugyanaz.
De vigyázz, mert ha a tulaj nem lép ki az icloudból, akkor később még zárolhatja.
Én a helyedben a következőt tenném:
- Az eladó vegye ki a SIM kártyáját, ezután a jelenlétedben ( mármint a szemed láttára ) lépjen ki az iCloud-ból. Ezzel az iPhone keresése is inaktiválódik.
- Ezután wifi alatt nyomj "Összes tartalom, törlése" - t. Néhány perc alatt lefut.
- Ezután tedd be a kártyád, és aktiváld "új iPhone"- ként, valamint állítsd be a saját iCloud fiókodat.
Ha az aktiválás rendben lefut, üsd be a PIN kódód. Ha ezután minden működik, jöhet az adás-vétel.
Az egész max negyed órát vesz igénybe.
Ha az eladó valóban el akarja adni, ha várja ki. Ha nem akarja végigcsinálni, adja el másnak.
Helyesbítek:
" Összes beállítás, tartalom törlése"
Ezt a Beállítások --> Visszaállítás alatt találod.
Még annyit, előtte kérdezd meg az eladót, hogy nem - e jailbreak-es a készülék! Mert ha igen, a fenti eljárás nem alkalmazható, hiszen a jailbreak miatt a visszaállítás nem fog sikeresen lezajlani, és a készülék DFU üzemmódba áll.
( Illetve ha jailbreak-es, én a megvételét sem ajánlom, mert ki tudja ki-mit buherált vele! Ezzel biztosan sokan nem fognak egyetérteni, én személyszerint akkor sem ajánlom)
Tehát ha jb-s, akkor is fontos hogy lépjen ki az iCloud-jából, és inaktiválja a zárat, erről figyelmesen győződj meg! Ha nem jb-s , mehet a fenti eljárás.
Sikeres vásárlást!
Kérdezz rá. El fogja mondani, nem szokták eltitkolni. Nincs értelme.
Illetve ha az app-ok között látsz Cydia ikont, az a jailbreak egyértelmü jele.
Itt van még egy cikk: ebben össze van foglalva az iCloud zár lényege.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!