Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » IPhone 4 esem van és elfelejte...

Csobot99 kérdése:

IPhone 4 esem van és elfelejtettem az iCloud jelszót. El szeretném adni a telefont de ki akarom előtte nullázni (gyári beállítások visszaállitása) megoldás?

Figyelt kérdés
Elfelejtettem az iCloud jelszót de kéri visszaállitasnál és még az emailba se tudok belépni amivel van csinálva az iCloud valaki esetleg meg tudja mondani hogyan lehet ezt kijátszani hogy ne kérje a jelszót ?

#iPhone 4 #nullázás #iCloud nélkül
2014. dec. 24. 12:34
 1/5 anonim ***** válasza:
Amm nem tudom h ez jo megoldas-e de probald meg torolni a fiokot a beallitasoknal , aztan hozz letre ujjat
2015. jan. 4. 16:24
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom törölni a fiókot mert ahoz is kéri a jelszót :(
2015. jan. 10. 18:12
 3/5 anonim ***** válasza:

Sehogy. Ez csúnya cumi. Az apple megoldását nem tudod kijátszani. Pont ez a lényege, hogyha ellopják, akkor csak a tulaj tudja feloldani.

Ha meg még az emailjeidbe se tudsz belépni, akkor meg pláne. Azt egyáltalán, hogy lehet elfelejteni?

Mindegy. Így jártál. Ez van. Eladhatod, de nem tudod teljesen megszűntetni azt, hogy tiéd a készülék.

2015. jan. 10. 18:49
 4/5 anonim ***** válasza:
0%
Ügyes húzás volt de nem jött be. :)
2015. jan. 13. 19:25
 5/5 anonim ***** válasza:
JA, ez lopott cuuuccc.
2015. jún. 14. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!