Nokia Lumia 735 vagy Iphone 4?
egyet értek az utolsóval, befogja érni a többi op rendszert
és szerintem az ios se egyik napról a másikra forrt ki olyanra, mint amilyen ma, úgyhogy jó lenne ha az ilyen fanboy-ok néha gondolkodnának
az a baj SZÁMOMRA az átlag alkalmazásokkal is, hogy jóval elmaradottabbak, most egy tök hétköznapi felhasználót nézünk, főleg fiatalokat. első rossz pont, nincs snapchat(ez mondjuk engem nem érint...de akkor is gáz).
facebook alkalmazás. lassú és eszi az adatforgalmat, ezek mellett átlagos funkciók hiányoznak belőle, hogy egyet említsek, nem tudja például kezelni az engedélykéréseket, ha megjelölnek egy posztban(márpedig normális ember ezt beállítja, és nem engedi meg mindenkinek, hogy összevissza minden képen megjelöljék).
de nem tudsz például posztot szerkeszteni sem...ezek ilyen nagyon alap dolgok, és akkor még erre jönnének az ilyen másodlagos, parasztvakító funkciók, hogy kommentben matricát illetve képet beilleszteni stb.
de például az is igen bosszantó, amikor bekapcsolom a telefonon a netet, és jönnek azok az értesítések, amiket már rég megnéztem...ezt érdekes iOSen és androidon is meg tudták oldani. meg persze vannak alkalmazások, amik meg amikor kéne, akkor nem értesítenek...
szóval szerintem igenis van még rengeteg dolog, amiben külső fejlesztőknek kellene fejlődni. rendszerrel alapvetően nincs baj, sőt...az jó, csak hát most azzal, hogy a w10 megjelenik, megint lesz egy újabb rendszer, talán az is ilyen jó lesz, de sokra mész azzal, ha ezt fejlesztik (vagy teszem azt GDR1-ben ugye lehet mappákat csinálni a kezdőképernyőn...én pont azért nem tartom nagyra az androidot, mert mindig azt szajkózzák, hogy "hámer az testreszabható...kell a f_sznak a testreszabás, én 1x elrendezem, úgy ahogy kényelmes, aztán használnám), miközben ahhoz, hogy teljes értékűen tudd használni a facebook-ot, akkor azt a böngészőből kell megtenned...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!