Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont vegyek?

Milyen telefont vegyek?

Figyelt kérdés
Új telefont szeretnék venni, csak nem tudom, milyet. Középkategóriás mobilt szeretnék venni, max 50 ezer Ft körül. Az androidról ebben az árkategóriában megvan a véleményem, így ilyet nem szeretnék. Aki használt IPhone-t ajánlana, az ne is írjon, IPhone-om nem lesz soha. Szóval, maradt a WP. Tehát, milyen Lumiát vegyek ebben az árkategóriában? Jó lenne 5"-nál kisebb kijelző, jó kamera (lehetőleg vakuval, de ha nincs, az sem nagy baj), és jó aksi. Eddig a Lumia 636-ot néztem ki, ez jó lenne szerintetek? Vagy ha ebben az árkategóriában tudtok jó androidost, azt is leírnátok? Előre is köszi.

2015. jan. 11. 20:33
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Megkérhetnélek titeket, hogy az android optimalizáltságán való vitatkozás helyett inkább a 6-os hozzászólásban lévő kérdésre válaszoljatok? Úgyis WP-t fogok venni, már eldöntöttem.
2015. jan. 12. 07:11
 12/14 anonim ***** válasza:

én mindig árukeresőn nézek, és megnézem a boltok mit kínálnak (garancia), és hogy mik a vélemények, és döntök

media marktban is meg lehet venni, de ott általában drágábbak pár ezerrel

2015. jan. 12. 07:55
 13/14 anonim válasza:

Esetleg használtan L925? Az veri az összes középkategóriás telefont, annál jobbat nem fogsz kapni. 40-50k körül mozog most.

Androidot ennyiért ne újonnan.. főleg hosszú távra.

[/OFF] Azon meg tényleg kár vitatkozni, hogy az android optimalizálatlan sz@r, mert az alap rendszer nem az, csak a gyártók kezelőfelületei vannak hülyén megcsinálva(pl.: Sony, Samsung)[OFF]

2015. jan. 12. 18:33
 14/14 A kérdező kommentje:
A Lumia 535-ről mi a véleményetek?
2015. jan. 14. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!