Milyen kódot kérhet?
Figyelt kérdés
Bluetoothról, számítógépről töltenék át a telefonomra samsung s5230-ra zenéket, de kér valamilyen kódot. Mi lehet az? régebben nem kért semmit.2010. febr. 6. 10:34
1/4 anonim válasza:
gondolom párosítottad a telót a géppel.És ott megkellett adni valami kódot.Ha semmi ilyen nem volt,akkor próbálj ilyen standard kódokat: 1111,0000,hagyd üresen.
2/4 A kérdező kommentje:
megpróbálom.
2010. febr. 6. 11:28
3/4 A kérdező kommentje:
sikerült az 1111-es köszönöm.
2010. febr. 6. 11:31
4/4 anonim válasza:
Nekem is ilyen telóm van, de én egyszerűen csak az adatkábellel oldom meg, csak bedugom, felismeri és máris gépről húzom rá a dolgokat, Ennyi. Legegyszerűbb.
Amikor nem ilyen telóm volt bluetoth-ot használtam. Nálam is volt hogy kért kódot,ez az összepárosításhoz kell.
Szóval amikor kéri a gép akkor írd be tényleg ,hogy 1111,aztán a telón is kéri, akkor is ugyanezt,hogy 1111. Lehet ez másik is,pl: 22, vagy 0000. Az a lényeg hogy megegyezzen mindkettő helyen.
Csak először kérdezi ezt,utána már nem.
Majd ha egy új,másik készüléket csatlakoztatsz akkor megint ugyanígy járj el. Remélem sikerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!